Επικαιροτητα

12χρονος έμεινε εγκεφαλικά νεκρός εξαιτίας ενός παιχνιδιού στο Tik Tok

Σάλο έχει προκαλέσει η τραγική ιστορία ενός 12χρονου αγοριού από την Αμερική που έμεινε εγκεφαλικά νεκρό από challenge στο Tik Tok…

Σάλο έχει προκαλέσει η τραγική ιστορία ενός 12χρονου αγοριού από την Αμερική που έμεινε εγκεφαλικά νεκρό ενώ έκανε μια πρόκληση (challenge) με το όνομα «Blackout» στο Tik Tok, στο οποιο οι συμμετέχοντες  παίρουν κορδόνι παπουτσιού και  σφίγγουν το λαιμό τους μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους.. Από το ίδιο ακριβώς challenge έχασε τη ζωή της πριν από περίπου 2 μήνες ένα 10χρονο κοριτσάκι από την Ιταλία.ους συμμετέχοντες να πάρουν κορδόνι παπουτσιού και να σφίξουν το λαιμό τους μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Τον Joshua Haileyesus εντόπισε ο δίδυμος αδερφός του να είναι χωρίς τις αισθήσεις του στο μπάνιο στις 22 Μαρτίου. Έκτοτε το παιδί κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρό.

Το βράδυ της Δευτέρας δεκάδες φίλοι, γείτονες και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στο Νοσοκομείο όπου βρίσκεται το παιδί για να προσευχηθούν για ένα θαύμα.

Οι γονείς του Joshua’s δήλωσαν ότι το αγόρι λάτρευε να χρησιμοποιεί τα social media, που τον βοήθησαν να ανακαλύψει τα ενδιαφέροντά του, όπως τη μαγειρική, το θέατρο και τη μουσική.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού ελπίζει ότι η ιστορία τους θα προστατέψει τα παιδιά από τέτοιου είδους διαδικτυακά παιχνίδια αλλά και θα εμπνεύσει κι άλλους γονείς να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες τους.

Content retrieved from: https://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/2071963/12hronos-emeine-egkefalika-nekros-exaitias-enos-paihnidioy-sto-tik-tok.html.