Επικαιροτητα

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: Μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας

Οι «Άγριες Μέλισσες» μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλες ανατροπές. Άλλη μία τέτοια θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.
Η Βιολέτα μέχρι στιγμής είναι σε διάσταση με τον αγαπημένο της Μιλτιάδη. Παρόλο που τον περίμενε έξι ολόκληρα χρόνια να βγει από το ψυχιατρείο στο οποίο νοσηλευόταν και να επιστρέψει στο Διαφάνι εκείνος της γύρισε την πλάτη.

Βέβαια η πραγματικότητα είναι ότι ο Μιλτιάδης εξακολουθεί να αγαπάει τη Βιολέτα. Αλλά δεν ήθελε να της στερήσει αυτά που θα μπορούσε να της προσφέρει ένας άλλος άντρας, δηλαδή οικογένεια και παιδιά. Έτσι έκανε κάτι παράτολμο: Της ζήτησε να χωρίσουν για να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι αυτός ο χωρισμός δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα πολύ σύντομα θα είναι ξανά μαζί. Και όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, έρχεται… γάμος. Άλλωστε ο πρώτος κύκλος τελείωσε με τη Βιολέτα να κάνει πρόβα νυφικού στο ραφτάδικο της Ουρανίας.

Και εκεί που θα περίμενε κανείς ότι το ζευγάρι δεν θα αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα, η εμφάνιση ενός νέου που έρχεται στο Διαφάνι θα ταράξει για άλλη μία φορά όχι μόνο τη ζωή τους, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Η ταυτότητά του είναι άγνωστη. Κανείς δεν ξέρει από πού κατάγεται και από πού έχει έρθει. Ούτε γνωρίζει γιατί κατέληξε να έρθει στο Διαφάνι.

Η εμφάνιση του νέου θα ταράξει περισσότερο από όλους τη Βιολέτα, ίσως γιατί γιατί απειλεί να φανερώσει ένα καλά κρυμμένο της μυστικό. Έχει παιδί η Βιολέτα; Κι αν ναι, πού ήταν τόσα χρόνια; Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία…

Content retrieved from: https://znews.gr/bloggers/stay-tuned/agries-melisses-spoiler-mia-afiksi-sto-diafani-apeilei-na-fanerosei-to-mystiko-tis-violetas/.