Επικαιροτητα

Αναθεωρούν στον ΣΚΑΪ για την Ελένη Τσολάκη!

Δεν είναι άγνωστο πως ο λόγος που η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ήταν η επιβεβαίωση του ΣΚΑΪ πως στο β’ μισό της σεζόν θα είχε τη δική της εκπομπή.

Τα σχέδια για τον «Αγρότη» άλλαξαν και η Τσολάκη έμεινε κυριολεκτικά στον αέρα, μη γνωρίζοντας τι θα συμβεί με τη δική της περίπτωση, παρά το γεγονός πως ο ΣΚΑΪ τη διαβεβαίωσε πως θα της έβρισκε κάποιο project για να γίνει… κεντρική παρουσιάστρια!

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν. Η συμπεριφορά της και κυρίως η ανεπίτρεπτη ατάκα της «υπήρχε συναίσθημα;» στην παρουσίαση του θέματος της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ έκανε τους ιθύνοντες να σκεφτούν διπλά πριν επενδύσουν πάνω της, από τη στιγμή κυρίως που το κοινό της έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη.

Η ίδια δέχτηκε άκρως αρνητικά και σε πολλές περιπτώσεις υβριστικά σχόλια για την ανάρμοστη συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα η εικόνα του «καλού παιδιού» να καταρρεύσει.

Η αλήθεια είναι πως και η πρώτη της απόπειρα για κεντρική παρουσιάστρια μεσημεριανής εκπομπής στο «Τι Λέει;»μόνο με επιτυχία δεν στέφθηκε, με το κανάλι να συνειδητοποιεί πως η Τσολάκη… δεν πουλάει. Όχι ως κεντρική τουλάχιστον.

Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η ίδια εκπομπή δεν αναμένεται να πάρει, ενώ κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα αξιοποιηθεί στο μέλλον ακόμα και ως κομμάτι κάποιου πάνελ.

Αντίθετα, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν αναμένεται να κοπεί, καθώς η Εύη Κουτσαυτάκη λέει «ναι» σε μια δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα…

Source:irafina
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com