Επικαιροτητα

«Άνοιξε πυρ» για το GNTM πρώην διαγωνιζόμενος – «Είναι στημένο, κομμένο και ραμμένο ριάλιτι»

“Όταν πήγα στο id catwalk πολλά παιδιά έλεγαν ότι ήταν “ψιλομαγειρεμένη” η κατάσταση και προεπιλεγμένα τα άτομα κι ανακατεύονταν μέσα στις οκτάδες”

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Μάριος Βασίλης, ένας εκ των παικτών που χθες δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση από το ID Catwalk του Greece’s Next Top Model. O ίδιος διαφώνησε με την επιλογή των παικτών που προκρίθηκαν στο Bootcamp ενώ «άδειασε» και τον Δημήτρη Σκουλό.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Βασίλης ανέφερε: «Κόπηκα στο ID Catwalk που αφορούσε το στυλ μας ουσιαστικά. Ο κύριος Σκουλός ίσως ασχολείται με κάποια περιοδικά που δεν έχουν να κάνουν με την μόδα; Δεν μπορώ να το διανοηθώ αλλιώς γιατί ένας άνθρωπος που ασχολείται με την μόδα, θα γνωρίζει ότι υπάρχουν ανδρικά μοντέλα που είναι plus size και μάλιστα έχουν κάνει καμπάνιες.»

«Όταν πήγα στο id catwalk πολλά παιδιά έλεγαν ότι ήταν «ψιλομαγειρεμένη» η κατάσταση και προεπιλεγμένα τα άτομα κι ανακατεύονταν μέσα στις οκτάδες. Τα άτομα που πέρασαν μέσα είναι κυρίως από πρακτορεία, άτομα που χαιρετούσαν την Καγιά επειδή την ήξεραν από το fashion workshop ή κάποια μοντέλα που μπορεί να έχει φωτογραφίσει ο κύριος Σκουλός. Οπότε έπαιζε να βάλουν 5-6 άτομα που ήταν τελείως άσχετοι με τον χώρο για να φανεί ότι δίνουν κάποιες ευκαιρίες.»

Και συνέχισε ο Μάριος Βασίλης: «Δεν βάζουν μοντέλα, βάζουν χαρακτήρες για να δώσουν χαρακτήρα Big Brother με πιο ωραίο περιτύλιγμα θα έλεγα. Και οι 4 κριτές είναι καλοί σε ότι κάνουν, δεν θα το κρίνω γιατί κάνουν αυτήν τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια, αλλά θεωρώ ότι είναι στημένο, κομμένο και ραμμένο όλο το GNTM για να είναι ριάλιτι κι όχι μόδα. Έχουν περάσει μόνο μοντέλα που έχουν κοιλιακούς, κορίτσια με καλά σώματα κι όλο το φάσμα των μοντέλων δεν υπάρχει».

Content retrieved from: https://www.zappit.gr/psychagogia/anoikse-pyr-gia-gntm-proin-diagonizomenos-einai-stimeno-kommeno-kai-rammeno-rialiti/2987628.