Επικαιροτητα

Big Brother: Ο Δημήτρης που «κάηκε» μόνος του και η αντίδραση των παικτών στην πενταπλή υποψηφιότητα για αποχώρηση

Έξαλλος ο Κεχαγιάς, πανηγυρισμοί από την Άννα Μαρία

Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και αυτή είναι μέρα ψηφοφορίας και οι παίκτες ανέδειξαν με την ψήφο τους 3 παίκτες προς αποχώρηση.

Η Σοφία, ο Χρήστος Μαυρίδης και ο Νικόλας ήταν οι αρχικοί υποψήφιοι που αναδείχτηκαν από την ψήφο των συμπαικτών τους.

Η Σοφία λόγω του εριστικού της χαρακτήρα, ο αντιδήμαρχος γιατί προφανώς έχει προκαλέσει την αντιπάθεια των περισσοτέρων με τη στάση του και ο Νικόλας που δεν αρέσει σε ένα συγκεκριμένο μπλοκ παικτών, όπως είπε  ο ίδιος στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς όμως είχε στα χέρια του το βέτο και βέβαιος πως με την επιλογή του να σώσει έναν παίκτη θα καθορίσει το παιχνίδι, δεν περίμενε την τεράστια έκπληξη που ετοίμασε ο Big Brother.

Ανέλυσε τη σκέψη του στην Αφροδίτη και μετά στον Μεγάλο Αδελφό λέγοντας ότι περίμενε πως η Σοφία θα είναι υποψήφια αλλά δεν περίμενε τον Νικόλα.

Ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε ξανά τους παίκτες μέσα στο σπίτι για να τους ανακοινώσει ότι μετά την απόφαση του Δημήτρη να σώσει τη Σοφία οι υποψήφιοι που προκύπτουν είναι πέντε και όχι τρεις γιατί ισοψήφισαν ο ίδιος, η Ράνια και ο Νίκος.

Οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό ενώ στο άκουσμα ότι ο Κεχαγιάς είναι προτεινόμενος η Άννα Μαρία πανηγύρισε λέγοντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι συνέβαλε σε αυτό.

Ο λόγος των πανηγυρισμών; Ότι στο προηγούμενο live είχε πει ότι ο κόσμος κράτησε στο σπίτι τα σκουπίδια, αναφερόμενος στην ίδια.

Ο Νικόλας από την πλευρά του διέκρινε στρατηγική στις κινήσεις του αντιδήμαρχου και της παρέας του που με τον τρόπο τους καθορίζουν τα πράγματα και τελικά οδηγούν στο να φεύγουν συγκεκριμένοι παίκτες.

Όσο για τον Κεχαγιά εμφανώς εκνευρισμένος, δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι δεν θα κάνει… κωλοτούμπες και ότι δεν θα «γλείψει αυτιά» και ας βγαίνει συνέχεια προτεινόμενος.

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/big-brother-o-dimitris-pou-kaike-monos-tou-ke-i-antidrasi-ton-pekton-stin-pentapli-ypopsifiotita-gia-apochorisi/.