Επικαιροτητα

Big Brother – Τελευταία εξέλιξη: Ποιος προηγείται στην ψηφοφορία για αποχώρηση;

Οι δίδυμοι προηγούνται από τη Σοφία και την Άννα Μαρία

Σκληρή «μάχη» θα δοθεί απόψε ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Η Άννα Μαρία, η Σοφία και οι δίδυμοι Χρήστος και Παναγιώτης έχουν βγει στον τάκο και περιμένουν με ανυπομονησία το αποψινό Live του Big Brother για να δουν ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», οι δίδυμοι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής φαίνεται πως «φλερτάρουν» επικίνδυνα με την αποχώρηση.  Μέχρι και την ώρα που έγινε γνωστό το ρεπορτάζ, στην ψηφοφορία προς αποχώρηση προηγούνταν τα δυο αδέλφια.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αν και αρχικά είχε ειπωθεί πως «αν φύγει ο ένας από τους δύο, θα αποχωρήσει και ο άλλος», τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι πιθανό. Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση ο Χρήστος με τον Παναγιώτη συζήτησαν πως ακόμη κι αν αποχωρήσει ο ένας τους, ο άλλος πρέπει να μείνει στο παιχνίδι και να συνεχίσει.

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/big-brother-teleftaia-exelixi-poios-proigeitai-stin-psifoforia-gia-apochorisi/.