Επικαιρότητα

Χάρης Βαρθακούρης: «Ο Alpha δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα»

Ενοχλημένος ο παρουσιαστής του Big Brother με τον τηλεοπτικό σταθμό

Τον Χάρη Βαρθακούρη συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» στα παρασκήνια του Big Brother και ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη σύζυγό του Αντελίνα και στην «μη δίκαιη» αντιμετώπισή της από τον Alpha.

«Θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο concept και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα».

Για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση που βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε: «Άκουσα ότι ο ALPHA δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση που ήταν τιμώμενο πρόσωπο η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνώριζα ότι δεν κατέβασε και όλες τις εκπομπές της, άγνωστη η βουλή του κυρίου» και συμπλήρωσε: «Τι να πω τώρα… Αν με ρωτούσες να πω την άποψη μου, θεωρώ ότι είναι ατυχές και φάουλ. Όταν στέλνουν κάμερες όλα τα κανάλια και όταν ένας άνθρωπος έχει δώσει πολύ ψωμί σε αυτό το κανάλι».

Τέλος, για το Masked Singer και το αν θα «παγώσει» λόγω έλλειψης κοινού ανέφερε: «Δεν ξέρω αν η απουσία κοινού ή μεγάλου κοινού είναι ανασταλτικός παράγοντας».

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/charis-varthakouris-o-alpha-den-ferthike-dikaia-stin-antelina/.