Επικαιροτητα

Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις της Δόμνα Μιχαηλίδου σχετικά με τα «όπλα Συρίας» στην ΑΣΟΕΕ

Ξαναχτύπησε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Μετά τα όσα έγραψε για την 28η  Οκτωβρίου στα σόσιαλ μίντια για τον εθελοντισμό του… έπους του 40 , σε ραδιοφωνική της συνέντευξη σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΣΟΕΕ.


Η υφυπουργός προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων καθώς… ανακάλυψε ότι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο εντοπίστηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!


Διαβάστε τι είπε στον Flash 99.4 (Θεσσαλονίκη):
«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό όταν έχουν βρεθεί σοβαρά και τρομερα επικίνδυνα όπλα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα τότε υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα» δήλωσε μεταξύ άλλων η Δόμνα Μιχαηλίδου.
Ακούστε τη δήλωση μετά το 09:30

Όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη δήλωση «πυροδότησε» ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Source:iefimerida
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com