Επικαιροτητα

GNTM: Το πρακτορείο που συνεργαζόταν με τον Σήφη Φαραντάκη διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του

Τι συνέβη μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι;

Μπορεί ο Σήφης Φαραντάκης να ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, βγαίνοντας από το παιχνίδι, όμως, το νεαρό μοντέλο δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα είχε αφήσει. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρακτορείο με το οποίο είχε συνεργαστεί έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες του.

Όπως και πολλά παιδιά από το φετινό GNTM, έτσι κι ο Σήφης Φαραντάκης είχε συνεργασία με πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι πρότινος, λοιπόν, στα social media ήταν γνωστή η συνεργασία του Σήφη με το συγκεκριμένο πρακτορείο, αλλά τώρα όλες οι φωτογραφίες του μοντέλου έχουν διαγραφεί από το επίσημο site.

«Στο βιογραφικό του υπήρχε η συνεργασία με το πρακτορείο No Limits στη Θεσσαλονίκη και τώρα ανακαλύψαμε ότι το πρακτορείο έχει διαγράψει εντελώς όλες τις φωτογραφίες του Σήφη. Αν μπει κανείς στη σελίδα του πρακτορείου, λείπουν οι φωτογραφίες του Σήφη και γράφει Page not found, κάτι που δεν συμβαίνει με τις φωτογραφίες άλλων μοντέλων», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί πως η συνεργασία του Σήφη με το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει τελειώσει.

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/gntm-to-praktoreio-pou-synergazotan-me-ton-sifi-farantaki-diegrapse-oles-tis-fotografies-tou/.