Επικαιροτητα

MasterChef: Τα ρεβίθια που δεν μαγειρεύει ο Ιωάννης -αλλά τα μαγείρεψε!-, το καπόνι της Μαργαρίτας και ο vegetarian Διονύσης

Τεστ δημιουργικότητας για γερά νεύρα

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες στο αποψινό και ανατρεπτικό Mystery Box ανήκαν στη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Ιωάννη.

Ο Αλέξανδρος όμως ήταν αυτός που στέφθηκε νικητής με τους κριτές να του ανακοινώνουν το δώρο και τα πλεονεκτήματα που κέρδισε από τη δοκιμασία.

Το δώρο ήταν 1.000€ από εφαρμογή delivery και όσο για τα προνόμια που θα απολάμβανε στο τεστ δημιουργικότητας αυτά ήταν:

Πρώτα θα μοίραζε τα υλικά κάτω από τις καμπάνες στους υπόλοιπους. Δεν θα έβλεπε όμως όλα τα υλικά εξαρχής αλλά θα σήκωνε μία μία την καμπάνα και θα πάσαρε τις επιλογές του.

Με ταχύτητα έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά αλλά και με άγχος καθώς είχαν μόλις 45 λεπτά και σίγουρα η πρόκριση στους 7 ήταν ο μοναδικός στόχος.

Και κάπως έτσι ο Ιωάννης μαγείρεψε ρεβίθια που δεν τα μαγειρεύει υπό κανονικές συνθήκες η Μαργαρίτα καταπιάστηκε με καπόνι, ο Τζιοβάνι είχε κόκορα και ο Διονύσης κινήθηκε σε πιο vegetarian παρασκευή.

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/masterchef-ta-revithia-pou-den-mageirevei-o-ioannis-alla-ta-mageirepse-to-kaponi-tis-margaritas-kai-o-vegetarian-dionysis/.