Επικαιρότητα

MasterChef: Τα σκληρά λόγια της Μαριάννας Πουλμέντη για τον πατέρα της και η απάντησή του μέσω τηλεοπτικής εκπομπής (βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτης, η ομάδα της εκπομπής “Ευτυχείτε” σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαριάννα Πουλμέντη στο περιοδικό You.

Όπως αποκάλυψε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef, οι σχέσεις της με τον πατέρα της, Νίκο Πουλμέντη, δεν είναι καλές, ενώ είπε πως μετά από πάρα πολλά χρόνια ασχολήθηκε μαζί της, μέσω των συνεντεύξεων που παραχώρησε.

“Τον ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκε μαζί μου μετά από τόσα χρόνια που δεν είχε δώσει σημεία ζωής”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η Μαριάννα ανέφερε επίσης ότι πριν από δυο χρόνια ξεκίνησε να έχει ξανά επαφές μαζί του.

Ο πατέρας της, βέβαια, δεν σταμάτησε να μιλάει για εκείνη σε τηλεοπτικές εκπομπές όσο καιρό βρισκόταν στο παιχνίδι. Κάτι ανάλογο συνέβη και μετά την τελευταία της συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Μαριάννας έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”:

“Αγαπάω το παιδί μου, το στηρίζω. Όποια βοήθεια μου ζήτησε της την έχω δώσει. Και όταν μου ζήτησε να έρθει Αμερική της είπα πως η πόρτα είναι ανοιχτή.

Είναι δικαίωμα της αν θέλει να έρθει η όχι. Την καταλαβαίνω πάρα πολύ για το πώς νιώθει, γιατί εγώ αναγκάστηκα όταν η οικονομία της Ελλάδας κατέρρευσε, να έρθω στην Αμερική και να δουλέψω σκληρά και να της στέλνω πάντα τη βοήθειά μου, όποτε τη χρειάζονταν.
Εκτός αυτού, όταν ήμουν στην Ελλάδα η Μαριάννα ερχόταν συνέχεια στο νησί. Ήμουν κοντά στο παιδί μου. Αλλά την καταλαβαίνω πάρα πολύ τη μικρή, γιατί έγινε αυτό που έγινε.

Η προσπάθεια που έκανε η Μαριάννα στο MasterChef μετράει και αυτό θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει παρακάτω σε αυτό που αγαπάει. Έχουμε μιλήσει με τη Μαριάννα, είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Πολύ σπάνια μου ζητάει μαγειρικές συμβουλές. Ό,τι χρειαστεί είμαι εκεί”.

Δείτε το σχετικό βίντεο: