Επικαιροτητα

Νίκος Αναδιώτης: «Σερβίρω στο σουβλατζίδικό μου. Έχει τύχει να κάνω και delivery…»

Ποιος διάσημος είναι συχνός πελάτης του;

Στον κόσμο του «επιχειρείν» και της εστίασης έχει εισέλθει ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος διατηρεί σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο “Καλοκαίρι #not” για το πρόσφατο επαγγελματικό του άνοιγμα αλλά και για τις προτάσεις που έχει για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

“Εμένα ο κορονοϊός με βρήκε να συμμετέχω στο “Αν ήμουν πλούσιος” του ΑΝΤ1, ήταν επιτυχημένο αλλά κι από εκεί κόπηκαν επεισόδια, τουλάχιστον 40 και τώρα αναμένουμε νέα πράγματα”.

“Κουβεντιάζω κάτι πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο. Ένα πολύ ωραίο concept εκπομπής, διαφορετικό από ό,τι έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα”.

Ο ίδιος δεν διστάζει να σερβίρει και να εκτελεί μάλιστα χρέη ντελιβαρά στο εστιατόριό του αφού όπως παραδέχεται δεν έχει κανένα ταμπού να νιώθει άβολα με αυτό.

“Αλίμονο να μην σερβίρω στο μαγαζί μου. Έχει τύχει να κάνω και delivery όταν έχει πολλή δουλειά εδώ στη γειτονιά”.

Όσο για το ποιος διάσημος Έλληνας celebrity είναι συχνός πελάτης του, αυτός είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο φαίνεται ότι η παλιά τους κόντρα έχει πλέον ξεθυμάνει.

Content retrieved from: https://znews.gr/showbiz/greece/nikos-anadiotis-serviro-sto-souvlatzidiko-mou-echi-tychi-na-kano-ke-nteliveri/.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com