Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Θα γίνει πανικός στις ζωές των τριών αδερφών»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια της σεζόν

Στον Αλέξη Μίχα και την κάμερα του Πρωινού μίλησε ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Λευτέρης Χαρίτος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Γενικά η δεύτερη σεζόν είναι συνολικά πιο σκοτεινή. Αυτοί οι καινούργιοι κόσμοι θα έχουν συνταρακτικές αποκαλύψεις. Τα τρία κορίτσια περνούν μέσα από μια διαδικασία ωρίμανσης πολύ έντονη. Θα γίνει πανικός στις ζωές τους. Εάν ποτέ ξαναβρεθούνε, εκεί στα μέρη τα παλιά, θα είναι τρεις άλλοι άνθρωποι.

Νομίζω ότι όλοι οι χαρακτήρες θα είναι σοφότεροι, αλλά πιο ταλαιπωρημένοι. Αυτό θα συμβεί στους περισσότερους βασικούς μας χαρακτήρες, όταν θα επιστρέψουν εκεί που πρέπει να επιστρέψουν. Ο Δούκας είναι εξαφανισμένος δεν περνάει πολύ ωραία εκεί που βρίσκεται.

Είδαμε στα τελευταία επεισόδια όλη την ιστορία με τη γυναίκα του, που μαθαίνει όλο αυτό που έχει συμβεί με τον Κυπραίο, οπότε δοκιμάζονται αυτές οι σχέσεις. Από αυτή την άποψη δεν θα είναι αλώβητος.

Αυτό που με χαροποιεί είναι πως τα κοινά έμειναν πιστά και μας έδωσαν την πρωτιά, έναντι σε καλές παραγωγές ριάλιτι», αποκάλυψε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Δείτε το βίντεο:

Content retrieved from: https://znews.gr/media/media-news/o-lefteris-charitos-apokalyptei-gia-tis-agries-melisses-tha-ginei-panikos-stis-zoes-ton-trion-aderfon/.