Επικαιροτητα

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης «αδειάζει» τη μητέρα της: «Βλακεία αυτό που είπε, ήταν μια κανονική σχέση»

Τι είπε για την παίκτρια του GNTM και τον Αιμιλιάνο;

Ο Διονύσης Κριεζάς ήταν η σχέση της Μαριαγάπης Ξυπολιά πριν μπει στο GNTM. Η μητέρα της μίλησε πρόσφατα στο Happy Day και όπως είπε η κόρη της είχε χωρίσει πριν από το ριάλιτι, η σχέση ήταν πλατωνική αλλά και πως εκείνη διαχειρίζεται τον λογαριασμό της κόρης της στο Instagram.

O ίδιος βέβαια δεν συμμερίζεται τα όσα είπε η μητέρα της πρώην κοπέλας του. «Βλακεία αυτό που είπε. Σχέση πλατωνική και σχολική δεν υπάρχει. Ήταν κανονική σχέση που δεν τέλειωσε όταν μπήκε στο παιχνίδι αλλά μετά. Θέλει να την προστατεύσει σίγουρα, να βγει μια σωστή εικόνα της. Κανένα παιδί 19 χρονών δεν θα δώσει κωδικούς για τον λογαριασμό του στο Instagram να τον διαχειριστεί η μαμά του, είναι ακραίο. Είχαμε άριστη σχέση με την κ. Κατερίνα. Με είχε πείσει να περιμένω την Κατερίνα και να μην πιστεύω τα δημοσιεύματα».

Όπως είπε κοινός γνωστός του επιβεβαίωσε ότι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο έχουν σχέση ενώ όπως είπε έχει δεχτεί μηνύματα στα social media του τύπου «πάρε τηλέφωνο τον κερατά».

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/o-proin-syntrofos-tis-mariagapis-adeiazei-ti-mitera-tis-vlakeia-afto-pou-eipe-itan-mia-kanoniki-schesi/.