Επικαιρότητα

Sinead O’ Connor: Πεθαίνει της πείνας και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια

Η 53χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια και μουσικός, που έχει ασπαστεί το Ισλάμ και πλέον ονομάζεται Shuhanda Sadaqat, βρίσκεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη με τους προσωπικούς της δαίμονες

Μια απεγνωσμένη κραυγή βοήθειας έστειλε εδώ και λίγες ώρες η Sinead O’ Connor, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

H αμφιλεγόμενη στα όρια της διαταραχής Ιρλανδή καλλιτέχνις, παρακαλεί τους followers της για φαγητό, καθώς ομολογεί ότι πεινάει πολύ και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της για να αγοράσει φαγητό, νικημένη στη μάχη της με την αγοραφοβία.

Η ερμηνεύτρια που εκτοξεύθηκε στη διασημότητα τη δεκαετία του ’90 με τη συγκλονιστική μπαλάντα «Nothing Compares to you» απευθύνθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ζητώντας βοήθεια για την επιβίωσή της.

Η ίδια εξήγησε ότι έχει σχεδόν παραλύσει από τη διαταραχή άγχους που την ταλαιπωρεί και την κρατά τρομοκρατημένη μέσα στο σπίτι.

Στα tweets που δημοσίευσε γράφει μεταξύ άλλων:

«Ζω κρυφά με μια φυσική παράλυση, ένα τραύμα που σχετίζεται με την ιδιαίτερα χαμηλή αυτοεκτίμησή μου τα τελευταία χρόνια και μήνες και εβδομάδες. Τις τελευταίες μέρες δεν τρώω γιατί με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να βγω στα καταστήματα. Και πεινάω».

«Θα έτρωγα ακόμη και το γαμ@@@ πόδι του Αμνού του Θεού».

«Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχουν στην Ιρλανδία delivery γευμάτων για ανθρώπους με διαταραχές που η ικανότητά τους να αυτοτεξυπηρετηθούν μειώνεται;».

«Ζω σήμερα σε ένα πολύ απομακρυσμένο μέρος της χώρας, οπότε οι παραδόσεις από τα παντοπωλεία δεν είναι επιλογή».

Content retrieved from: https://www.protothema.gr/life-style/article/1055387/sinead-o-connor-pethainei-kuriolektika-tis-peinas-kai-zita-apegnosmena-voitheia-i-agorafovia-tin-ehei-kuriepsei/.