Επικαιρότητα

«Σκοτώθηκαν» ξανά Άννα – Μαρία και Σοφία: «Είσαι μία μάγισσα!»

Χαμός στο Big Brother

Εντάσεις – που τείνουν να γίνουν συνήθεια – παρακολουθήσαμε και στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother.

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο πιο εκρηκτικές προσωπικότητες του ριάλιτι, την Άννα – Μαρία και τη Σοφία που ξεκίνησαν ανταλλαγή «πυρών» ανεβάζοντας στο κόκκινο τους τόνους.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Άννα – Μαρία έκανε ένα σχόλιο στη Ραμόνα που αργότερα κρίθηκε ακατάλληλο από τον Big Brother που θεώρησε ότι αποκάλυπτε τη φύση της – που έπρεπε να είναι κρυφή. Έτσι, επέβαλε πρόστιμο μείον 15 ευρώ στους παίκτες με τη Σοφία να βγαίνει από τα ρούχα της και να αφήνει άμεσους υπαινιγμούς εναντίον της Άννας – Μαρίας.

Ακούγοντάς την εκείνη δεν άργησε να απαντήσει και να ξεκινήσει ο θυελλώδης καυγάς.

«Δες τη φάτσα σου όταν μιλάς. Είσαι γεμάτη κακία και δεν μιλάω σε ανθρώπους που έχουν κακία μέσα τους! Είσαι πολύ κακιασμένη, κορίτσι μου! Πολύ κακιασμένη! Κρίμα».

«Είσαι μια μάγισσα! Μάγισσα είσαι» της αντέτεινε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια απαντούσε στα όσα της πρόσαπτε τραγουδώντας δυνατά.

Μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Σοφία έδειξε πως αλλάζει «τροπάρι» και από τούδε και στο εξής θα συμπεριφέρεται αναλόγως στη συμπαίκτριά της.

«Ό,τι κάνει, θα κάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπεί την παραμικρή μ@λ@κί@ και να κάθομαι εγώ σαν τον μ@λ@κ@.  Δεν έχετε δει τη Δανέζη να τρελαίνεται».

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/skotothikan-xana-anna-maria-kai-sofia-eisai-mia-magissa/.