Επικαιροτητα

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τη μπλε ομάδα

Με εντάσεις, παράπονα και γκρίνιες και το αποψινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, λίγο πριν από την αποψινή αποχώρηση. Ο Νίκος Μπάρτζης, ο James Καφετζής και ο Παύλος Γαλακτερός έχουν βρεθεί στον τάκο και ένας από τους τρεις θα αποχωρήσει από τη μπλε ομάδα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μίλησαν για το ενδεχόμενο η αποψινή βραδιά να είναι η τελευταία τους στο ριάλιτι επιβίωσης με τον James να αναφέρει πως «θέλει να μείνει, αλλά παραπάνω θέλει να μείνει ο Νίκος».

«Το μόνο όνομα που δεν θέλω να ακούσω είναι του James», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια, και ο Παύλος Γαλακτερός πήρε τον λόγο αναφέροντας πως έχει πετύχει σε έναν βαθμό τους στόχους του.

Οι “κόντρες” και το “φάντασμα” του Αλέξη Παππά

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε πως ο Τριαντάφυλλος ήρθε «απελπιστικά» κοντά με τον Ηλία Μπόγδανο με τον Τριαντάφυλλο να αποκαλύπτει πως δεν κρατά κακία στον Ηλία, ακόμη και όταν τσακώνονται.

Ξαφνιασμένος φάνηκε ο James – με τον Νίκο να συμφωνεί- πως είναι περίεργο το ότι τώρα όλοι είναι αγαπημένοι στην κόκκινη ομάδα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε τη φιλία Μπάρτζη – Καφετζή αναφέροντας πως είναι απομονωμένοι από τους άλλους. Με τη σειρά του και ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλεσε τον James «κακομοίρης» και εκείνος… θίχθηκε!

Ο Νίκος αναφέρθηκε ξανά στην αποκάλυψη του Ταβλαδάκη πως εκείνος ο James και η Άννα Μαρία ήταν η «μισητή τριάδα» και αυτός ανέφερε πως ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Το «φάντασμα» του Παππά παραμένει ακόμη στο συμβούλιο του νησιού και οι αναφορές στον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, δεν έλειψαν!

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μίλησαν για το ποιος θεωρούν ότι θα αποχωρήσει και ομόφωνα έδειξαν πως αγωνιστικά θα ήθελαν τον Παύλο Γαλακτερό.

Η αποχώρηση

Και τελικά ο παίκτης που αποχώρησε τελικά από το Survivor ήταν ο Παύλος.

«Στεναχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου και το ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω στην οικογένειά μου και την κοπέλα μου που μου έχει λείψει. Θα τους στηρίζω απ’ έξω. Με αυτά που άκουσα θα περάσει δύσκολα όχι μόνο η μπλε, αλλά και η κόκκινη ομάδα με αυτά τα δυο παιδιά που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω τους», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γαλακτερός.

Με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε η Νικολέτα.

Content retrieved from: https://znews.gr/featured/survivor-aftos-o-paiktis-apoxorise-apo-ti-ble-omada/.