Επικαιροτητα

Survivor: Εκθέτει τον Τριαντάφυλλο ο Ηλίας Μπόγδανος – «Το λαϊκό παιδί τόσο καιρό μας φλεξάρει τι πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων έχει»

Ο παίκτης δεν κρατήθηκε

Δεν είχε προηγούμενο η αντιπαράθεση του Ηλία Μπόγδανου με τον Τριαντάφυλλο στο Συμβούλιο του Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μία φορά πήρε τον λόγο πρώτος για να επαινέσει τον Σάκη όπως έκανε νωρίτερα και ο Αλέξης Παππάς διότι όπως είπε  έφερε τα πάνω κάτω.

«Θέλουν όλοι να φύγω» είπε και «έδωσε» τους συμπαίκτες του ότι του κάνουν παρατήρηση επειδή κάνει παρέα με τους Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός επενέβη δηλώνοντας ότι αυτά πρέπει να τα λύσουν στην κοινή τους παραλία.

«Όταν λες την αλήθεια σου σε λένε ριάλιτι και ότι κάνεις κουτσομπολιά. Μας έλεγε ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά μας επειδή κάνουμε παρέα με τον Άλεξ» διαμαρτυρήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Και τότε  μίλησε ο Ηλίας: «Όταν συζητάγαμε για το έπαθλο γυρίζει και μας λέει “Γουστάρετε που λείπουν οι γείτονες;” (σ.σ. είχαν πάει για το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν) κάτι που του είπαμε ότι είναι μια άσχημη ερώτηση. Λέγαμε για τις οικογένειές μας, πού κολλάει αυτό. Με το που ξεκίνησε να λέει αυτά έφυγα γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Γενικά με τα βασικά μίλαγα με τον Τριαντάφυλλο. Μετά από τα σημερινά του λόγια θα είναι εκεί και θα του λέω μια καλημέρα. Ο Τριαντάφυλλος μετά την πρωινή ένταση γυρνάει και μου λέει αυτολεξί “ρουφιάνε, ρουφιανάκο Μπόγδανε να δω τι καριέρα θα κάνεις μετά στη μουσική που μου πας κόντρα”».

Φυσικά ο Τριαντάφυλλος διαφώνησε αποκαλώντας τον «ψευτράκο».

«Το λαϊκό παιδί τόσον καιρό μας φλεξάρει πόσα λεφτά έχει από τη μουσική, τι  πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων έχει, πόσα λεφτά ξοδεύει. Έχει τόσα χρόνια καριέρα και έρχεται και μου λέει αυτό» είπε με παράπονο ο Ηλίας.

Content retrieved from: https://znews.gr/media/reality/survivor-ekthetei-ton-triantafyllo-o-ilias-bogdanos-to-laiko-paidi-toso-kairo-mas-fleksarei-ti-pisina-olympiakon-diastaseon-exei/.