Επικαιροτητα

Survivor: Η Μαριαλένα στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη – «Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη»

Τα απίστευτα σχόλια του Τριαντάφυλλου

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Μπλε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκτός από τα μηνύματα των φίλων της περίμενε και ένα μήνυμα από τον σύντροφό της Γιώργο Λιβάνη. Η ίδια μάλιστα φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένη που εκείνος δεν θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα.

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο περιστατικό, ο αφοπλιστικός Τριαντάφυλλος είπε: «Άσε Μαριαλένα που στενοχωρήθηκες που δεν σου έστειλε μήνυμα ο Λιβάνης; Μετάς από όλα όσα βλέπει εδώ και τόσο καιρό με τον Σάκη τρεις μήνες στο παιχνίδι; Μετά από τα “χράτσα χρούτσα” που ακούω εδώ περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα. Δεν περιγράφω άλλο. Άντε γεια Μαριαλένα».

Εκείνη με τη σειρά της έστειλε το μήνυμά της στον Γιώργο Λιβάνη: «Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει.»

Ο Σάκης Κατσούλης πάντως φάνηκε να μην συμμερίζεται και τόσο την άποψή της, καθώς  φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη.

Content retrieved from: https://znews.gr/featured/survivor-i-marialena-stelnei-minyma-ston-giorgo-livani-den-yparxei-tipota-erotiko-me-ton-saki/.