Επικαιρότητα

Survivor: Στην κλινική ο Νίκος Μπάρτζης – Τι συνέβη και δεν συμμετείχε στο αγώνισμα

Ο κολλητός του Τζέιμς αντιμετωπίζει προβλήματα στα πόδια του

Η επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor είναι εξαιρετικά δύσκολη και πλέον, όσοι παίκτες έχουν απομείνει στο νησί παλεύουν και με την πείνα, αλλά και με την κούραση και τους τραυματισμούς.

Το τελευταίο διάστημα, ο Νίκος Μπάρτζης δεν συμμετείχε στα αγωνίσματα λόγω τραυματισμού του στο πόδι, ενώ οι δυσκολίες συνέχισαν για τον παίκτη της μπλε ομάδας, ο οποίος είχε να διαχειριστεί και την αποχώρηση του καλύτερού του φίλου από το παιχνίδι.

Στο αγώνισμα επικοινωνίαw, ο Γιώργος Λιανός είχε στα αριστερά του, εκεί δηλαδή που στέκονται οι «Μπλε», μόνο τρία άτομα, τον Κόρομι, τη Μαριαλένα και την Ελένη, καθώς όπως είπε, ο Νίκος χρειάστηκε να μεταφερθεί στη κλινική για εξετάσεις.

«Ο Νίκος έχει μεταφερθεί στην κλινική, έχει ένα θέμα το οποίο επηρεάζει την επιγονατίδα του και θα πρέπει να το δουν οι γιατροί για να δούμε τι γίνεται με τον μηνίσκο του. Θα κάνει μαγνητικές και όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και ευχόμαστε να ξεπεραστεί. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε όλοι αν θα μπορέσει να συνεχίσει», είπε ο παρουσιαστής.

 

 

Content retrieved from: https://znews.gr/featured/survivor-stin-kliniki-o-nikos-bartzis-ti-synevi-kai-den-symmeteixe-sto-agonisma/.