Επικαιροτητα

“Τι δουλειά κάνει η Ραμόνα Βλαντή”; Χαμός στο Πρωινό

“Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και τη σχέση της με την μόδα, Από το My Style Rocks την μάθαμε”.

Η Ραμόνα Βλαντή είδε το My Style Rocks και πέρασε από κόσκινο όλους τους συντελεστές της εκπομπής, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. η Ραμόνα είχε πολύ καλά λόγια να πει για όλους, ωστόσο, είχε και κάποιες ενστάσεις:

“Η κυρία Χριστοπούλου δεν μπορεί να τεκμηριώσει την άποψή της. Δεν μπορεί γιατί ο ταφτάς δεν πάει με την δαντέλα, ας πούμε.
Η Κατερίνα Στικούδη πρέπει να αλλάξει στυλίστα οπωσδήποτε. Φορούσε ένα φουστανάκι με ένα διαφανές από μέσα… Πρέπει να ξέρεις ότι δεν ταιριάζει…

Εγώ θα κρατούσα την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Μην ξεχνάμε και δεν θέλω να φανεί υπερβολικό, αλλά εγώ με την Κατσαΐτη χτίσαμε το παιχνίδι.
Πέρυσι με την επιτροπή ήταν όλο λάθος. Η κα Μαγγίρα δεν έκανε γι’ αυτό.
Τι να μπει να κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αυτά τα κορίτσια δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα. Πήγε στο Next Top Model, πήγε στο Nomads, εκθέτει τη ζωή της, εντάξει, έχει πράγματα να πουλάει.
Το στυλ της Καζαριάν είναι όλο λάθος. Τα ρούχα και τα παπούτσια της μυρίζουν Κίνα και πετρέλαιο”.

Όλα όσα είπε η Ραμόνα Βλαντή σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο Πρωινό. Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και τη σχέση της με την μόδα, Από το My Style Rocks την μάθαμε”, τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο Άρης Καβατζίκης, από την πλευρά του, είχε μια απορία: “Επειδή την βλέπω παντού και βγαίνει πάρα πολύ έξω, τι δουλειά κάνει; Επειδή την βλέπω πολύ έξω, δεν έχω καταλάβει με τι ασχολείται επαγγελματικά”.

Source:zappit
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com